Ruotsalaistähti rinnat paljaana keikalla – riisui toppinsa kesken kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistinimellä Tove Lo tunnettu ruotsalainen Ebba Tove Elsa Nilsson on noussut viime vuosien aikana musiikkiurallaan kohisten ylöspäin, kun hän julkaisi isoiksi hiteiksi nousseet kappaleet Habits ja Talking Body. Nainen puhuttaa usein asuvalinnoillaan, jotka ovat usein rohkeita.

Helmikuussa 2017 Tove Lo nousi otsikoihin esiinnyttyään Yhdysvaltojen Bostonissa House of Bluesissa, jossa hän vilautti faneille paljaat rintansa. Tove Lo asteli lähemmäksi lavan reunaa ja tuli aivan faniensa eteen laulaessaan Talking Body -kappaletta. Laulaja näytti paljaat rintansa paidan alta ja sai yleisön huutamaan ja hurraamaan.

Nyt historia on toistanut itseään, sillä eilen Tove Lo paljasti jälleen rintansa keikallaan Australian Sydneyssä. Kesken esiintymisen hän laski tuubitoppinsa alas ja esiintyi hetken aikaa rinnat kokonaan paljaana.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat