Sarah Harris mainostaa vettä bikineissä – kosteutta ainakin riittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikkyyden ja vähäpukeisten naisten liittäminen mitä erikoisimpien tuotteiden mainontaan ei ole Suomessa ollut viime vuosina kovin yleistä, mutta muualla maailmassa sitäkin enemmän. Esimerkiksi Carl’s-hampurilaisketju käyttää molempia häikäilemättä hyväkseen seksiä tihkuvissa mainoksissaan.

Nyt myös 138 Water -vesimerkki on lähtenyt samoille linjoille, sillä se on pestannut mainoskampanjansa keulahahmoksi mallikaunotar Sarah Harrisin. Viime päivinä Harris on kuvannut kampanjaan mainoskuvia, joissa hän poseeraa vesipullo kädessään bikineissä rantavedessä viettelevissä asennoissa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat