Aikakoneen Sani radiojuontajaksi – sai oman ysäriohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikakone-yhtyeestä tuttu Saija ”Sani” Aartela on tehnyt uuden aluevaltauksen, kun hän on aloittanut oman musiikkiohjelmansa tamperelaisen SUN Radion taajuuksilla. Keskiviikkoisin kuultava kaksituntinen Tähtikaaren taa -ohjelma on saanut nimensä Aikakoneen hittikappaleesta.

Ohjelmassa kuullaan 90-luvun pop- ja diskomusiikin helmiä. Lisäksi Sani kutsuu joka viikko studioon mielenkiintoisen artistivieraan, jonka kanssa tarinoidaan musiikin lomassa ja vastaillaan kuuntelijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä vieraana on ollut muun muassa Movetron-yhtyeen Päivi Lepistö. Huomenna 2. elokuuta vieraana on Stara-verkkomedian perustaja Jocka Träskbäck.

– Melkein kaikkea on tullut uran aikana tehtyä, mutta radiojuontaminen on minulle uutta. On aivan mahtavaa kutsua vanhoja tuttuja vieraaksi ja muistella heidän kanssaan menneitä ja miettiä tulevia. Tarinoita riittää ja tietenkin myös hyvää musiikkia, Sani kertoo.

Sanin ohjelma tuo SUN Radion ohjelmakarttaan raikkaan tuulahduksen kahden vuosikymmenen takaa.

– Meiltä toivotaan paljon yhdeksänkymmentäluvun popmusiikkia. Sani jos kuka on oikea henkilö kertomaan tarinoita musiikkimaailman huipulta niin 90-luvulta kuin tämänhetkisenkin ysäribuumiin osalta. Voidaan varmasti sanoa, että hän on todellinen suomalaisen ysäripopin kuningatar, kertoo Radio SUN Oy:n toimitusjohtaja Sammo Hyttilä.

Kahden tunnin mittainen Tähtikaaren taa –ohjelma on kuultavissa joka keskiviikko kello 18.00. Tämän lisäksi jaksot uusitaan seuraavana viikonloppuna kahteen otteeseen. Ohjelmaa voi kuunnella SUN Radion kuuluvuusalueella Pirkanmaalla, Hämeenlinnan seudulla ja Pohjois-Satakunnassa sekä nettiradion tai radiot.fi –applikaation avulla muuallakin. Jaksot ovat kuunneltavissa myöhemmin myös osoitteessa radiosun.fi/podcastit.