Demi Rose on näyttävä kaunotar kurveineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Demi Rosea, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi taas yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen. Viime päivinä Demi on ikuistettu Ibizalla, jossa hän on kuvausmatkalla.

Nyt Demi nähdään jälleen poseeraamassa yhdessä kuvaussessiossa uhkeana kaunottarena, jonka vartalo hakee vertaistaan jopa Kim Kardashianista.

22-vuotias Demi Rose on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash