Donald Trump: ”Valkoinen talo on hirveä murju!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei ole salaisuus, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump joutuu päivittäin negatiiviseen valoon sanomistensa ja tekojensa takia. Mies kaipaisi kipeästi ammattitaitoista avustajaa ojentamaan presidentin viestintätaitoja uskottavampaan ja ammattimaisempaan suuntaan. Nyt Donald Trump on haukkunut Valkoista taloa.

Yhdysvaltain presidentin virka-asuntona pääkaupungissa Washingtonissa sijatseva Valkoinen talo on rakennettu vuonna 1817. Sen kerrotaan huokuvan vanhanaikaista, mutta tyylikästä tunnelmaa. Donald Trump viihtyy enemmän omistamissaan hotelleissa tai golf-keskuksissa. Yhdysvaltain presidentti oli äskettäin golfaamassa valtion piikkiin omistamallaan Bedministerin Trump National Golf Coursella.

Huffington Postin mukaan valtion päämies oli ennen kierroksen aloittamista haukkunut Valkoista taloa murjuksi muille golfaajille. Donald Trump on ollut viikonlopun yli kestävillä hotellilomilla veronmaksajien rahoilla 11 kertaa puoli vuotta kestäneen virkakautensa aikana. Lomat ovat maksaneet arvioiden mukaan 29 miljoonaa dollaria kaikkine kustannuksineen.