Bruce Willis jakaa oman käden oikeutta – Charles Bronsonin kulttiklassikon uuden version traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa nimellä Väkivallan vihollinen julkaistussa Death Wish -elokuvassa Charles Bronsonin esittämä mies tappoi rikollisia perheensä kokeman väkivallan vuoksi. Nyt kulttiklassikoksi nousseesta elokuvasta on tulossa uusi versio.

Eli Rothin ohjaamassa Death Wish -elokuvassa Charles Bronsonin roolin on perinyt Bruce Willis. Kuten alkuperäisessä elokuvassa, hänen vaimonsa ja tyttärensä joutuvat hyökkäyksen kohteeksi kotonaa, mikä inspiroi miestä jakamaan oman käden oikeutta pitkin Chicagon katuja.

Death Wishin ensimmäinen traileri on julkaistu verkossa. Sen perusteella uuden version tunnelma on kevyempi kuin Bronsonin synkkäsävyisessä kostoelokuvassa. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 22. marraskuuta.

Charles Bronsonin vuonna 1974 ensi-iltansa saanut Death Wish on herättänyt runsaasti keskustelua sen sisällön vuoksi, eikä kritiikiltä todennäköisesti vältytä uuden elokuvankaan kohdilla. Alkuperäinen versio sai sittemmin jopa neljä jatko-osaa.