Hilary Duffista varttui upea kaunotar – ikuistettiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Hilary Duff tuli tunnetuksi hittisarjan Lizzie McGuirena, kun hän nousi Disneyn lapsitähdeksi. Viime aikoina häntä ei ole juuri menestystuotannoissa nähty, ja Hilary onkin keskittynyt pääasiassa perhe-elämään, joka on ollut melko tuulista.

Nyt Hilary on kuitenkin ehtinyt suunnata jälkikasvunsa kanssa rantalomalle Havaijin Mauille, jossa heidät kuvattiin eilen. Rennon lomapäivän aikana ryhmä suuntasi muun muassa suppailemaan, kun Hilary Duff sai melan käteen ja suuntasi hetkeksi merelle.

Perheenäiti Hilary Duff julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan yli 7,5 miljoonalle seuraajalleen kuvia suloisesta Momo-nimisestä koiranpennustaan, jonka hän oli pelastanut eläinsuojasta. Momo on hyvin kiintynyt uuteen omistajaansa eikä se anna naisen käydä edes vessassa rauhassa vaan asettautuu silloinkin mukavalle kerälle laulajan nilkkoihin laskettuihin housuihin.

Splash
Splash
Splash
Splash