Nainen heitti veljeään kananugeteilla – poliisi pidätti kotiväkivallasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotiväkivaltaan tulee suhtautua mitä suurimmalla vakavuudella, sillä ongelma on merkittävä. Joskus maailmalta kantautuu kuitenkin tietoja tapauksista, joissa viranomaisten toiminta ei välttämättä ole mennyt aivan maalaisjärjen mukaisesti. Nyt eräs niistä tulee Yhdysvalloista.

Floridan Bradentonissa asuva 20-vuotias Asia Jimenez pidätettiin 30. heinäkuuta, kun hän heitti suutuspäissään veljeään kohti kananugetteja. Veli oli yrittänyt viedä ruokapöydässä ruokaa Jimenezin lautaselta, kun tämä syötti samaan aikaan lastaan. Nuori nainen kuitenkin huomasi mitä oli tapahtumassa ja suuttui siitä.

Poliisiraportin mukaan Jimenez heitti tämän jälkeen veljeään useilla kananugeteilla. Tämän jälkeen veli vastasi heittämällä vettä siskonsa päälle. Lopulta sisarusten äiti tuli paikalle ja keskeytti riidan. Tiedossa ei ole kuka soitti poliisit paikalle, mutta ennen heidän saapumistaan veli oli jo poistunut asunnosta. Sisko pidätettiin, vaikka veljen kananugeteista aiheutuneista mahdollisista vammoista ei ollut vielä tietoa. Hän on saanut syytteen kotiväkivallasta.