NASA etsii maapallon suojelijaa – pikkupojan hakemus sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Avaruushallinto NASAn uutisoitiin taannoin etsivän työntekijää, jonka tehtävänä on varmistaa ettei Maahan päädy planeetan ulkopuolisia mikro-organismeja. Epätavallinen työpaikkailmoitus on poikinut jo ainakin yhden hakemuksen.

Reddit-käyttäjä Millamber jakoi yhteisöpalvelussa kuvan ystävänsä pojan kirjeestä NASAlle. Siinä hän toivoo saavansa paikan, ja kertoo miksi juuri hän olisi pätevä tehtävään.

– Hyvä NASA, minun nimeni on Jack Davis ja haluaisin hakea planeetan suojelijan työtä. Olen ehkä yhdeksänvuotias, mutta uskon olevani sopiva työhön, kirje alkoi.

– Yksi syy sille on se, että siskoni sanoo minun olevan myös avaruusolio. Olen nähnyt melkein kaikki avaruus- ja avaruusolioelokuvat jotka voin nähdä. Olen myös nähnyt sarjan Marvel Agents of Shield, ja toivon näkeväni elokuvan Men in Black, poika jatkoi.

– Olen todella hyvä videopeleissä. Olen nuori, joten voin oppia ajattelemaan kuin avaruusolio. Ystävällisin terveisin, Jack Davis, Galaksin vartija, neljäs luokka, lapsen kirje päättyi.

Muiden NASAn työpaikkaa hakevien kannattaa siis varautua kovaan kilpailuun. Harvalla on epäilemättä samanlaisia edellytyksiä ja innokkuutta toimenkuvaa kohtaan kuin Jackilla.

 

My friend’s son wrote a letter to NASA from funny