Unohda tissihiki! Rintojen riippukeinut korvaavat rintaliivit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suuripoviset naiset ovat joutuneet usein tekemisiin niin sanotun tissihien kanssa, kun rintojen alaosa ei pääse hengittämään tarpeeksi hyvin. Nyt tähän ikiaikaiseen ongelmaan on keksitty viimein ratkaisu, kun yhdysvaltalainen Erin Roberston on kehittänyt uutuustuotteen.

The Ta-Ta Towel -niminen tuote on kuin rintojen riippukeinu, sillä se ottaa rinnat kuin pussiin ja kiertää niskan takaa tuoden molemmille rinnoille tukea erikseen. Samasta syystä se ei voi myöskään tavallisten rintaliivien tavoin valahtaa alas esimerkiksi liikuttaessa.

Tuote ei ole alunperin tarkoitettu käytettäväksi pitkiä aikoja, vaan enemminkin suihkun jälkeen kotosalla esimerkiksi valmistauduttaessa lähtöön. Roberston keksi tuotteen ollessaan valmistautumassa ensitreffeille ilmastoinnin ollessa rikki. Valmistajan mukaan tuote on saanut innokkaan vastaanoton, ja somessa se on myös mainittu jo lukuisia kertoja. Aika näyttää millainen suosio tälle 45 dollarin hintaiselle keksinnölle tulee.