Uskomaton painonpudotus! Honey Boo Boon äiti laihtui 140 kiloa – ei ole tunnistaa samaksi ihmiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuoden lopulla, että lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin perheestä kertovasta realitysarjasta tunnetuksi tullut perheenäiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman. Sarjassa seurataan amerikkalaisnaisen suurta muodonmuutosta, johon kuuluu roima määrä kauneusleikkauksia.

Viime keväänä June Shannonista nähtiin upeita kuvia, joissa hän esitteli painonpudotuksensa tuloksia. Sittemmin tilanne on vielä muuttunut, sillä Shannon on tähän mennessä laihtunut hurjat 140 kiloa alkuperäisestä 130 kilon elopainostaan.

June kävi laihdutusleikkauksessa, jonka jälkeen kuntosaliharjoittelu ja totaalinen elämänmuutos alkoivat. Pudotettuaan painonsa alle 90 kilon, nainen pääsi myös leikkaukseen, jossa hänen vartalostaan poistettiin ylimääräistä ihoa.

Splash
Splash
Splash