Mummo korjasi trendifarkut – hulvaton tulos julkaistiin verkossa ”Ei menny niinku Strömsössä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Farmarihousut keksittiin Italiassa jo 1500-luvulla, josta ajatus työmiesten kestävistä housuista levisi lopulta muualla maailmaan ja erityisesti Yhdysvaltoihin. Vasta 1980-luvulla nähtiin kuitenkin ensimmäisen kerran trendi, jossa rikkinäiset farkut olivat huippumuotia. Sittemmin trendi palasi lähes 30 vuoden jälkeen takaisin.

Ei siis ole ilmiselvää, että kaikki tietävät housujen olevan rikkinäisiä jo kaupassa ja että se on muodikasta. Nyt siitä on saatu käytännön esimerkki, kun mummolle korjattavaksi viedyt farkut saivat kokonaan uuden muodon. Ei menny kuin Strömsössä -ryhmässä Facebookissa on nimittäin julkaistu kuva housuista sen jälkeen, kun ne oli viety ”Mummu Mestariompelijalle” korjattavaksi takapuolella olleen reiän takia.

– Nämä pöksyt oli viety Mummu Mestariompelijalle korjattaviksi. Takapuolessa oli reikä, joka piti paikata. Mummu oli sitten paikannut muotireleiden muodikkaat reiätkin! Ei huono lopputulos, mutta olihan se yllätys, kun nuorimies oli aamulla vetänyt pöksyt jalkaansa, ryhmässä kuvan julkaissut Sari Ristilä-Happonen kirjoittaa.

https://www.facebook.com/groups/206464557118/permalink/10156177680067119/