Nainen on Jennifer Lopezin kaksoisolento – ottaa ulkonäöstä hyödyn irti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva kehonrakentaja Janice Garay on noussut hetkessä nettimaineeseen. Nainen muistuttaa hämmästyttävän paljon laulaja Jennifer Lopezia. Garay on nyt alkanut markkinoimaan itseään Lopezin kaksoisolentona.

Kuuluisuutta voi havitella monella eri tapaa, ja yhdennäköisyys julkkiksen kanssa on niistä yksi. Janice Garay on vaihtanut Instagram-nimensä muotoon Jay from Houston, mikä mukailee Jenny from block -tyyliä Jennifer Lopezin mukaan. Nainen on jopa julkaissut vertailukuvia julkkikseen omalla sosiaalisen median tilillään.

Garaylla on tätä nykyä 140.000 seuraajaa Instagramissa. 28-vuotias nainen on päässyt ulkonäkönsä ansiosta useiden lehtien sivuille ympäri maailmaa, kuten suurilevikkiseen Mirroriin. Hän vaikuttaa Los Angelesin, Las Vegasin ja Houstonin alueella.

New hair, who dis?! 😝💓This is it baby! It's finally here, sitting at the airport waiting, thinking about how my life is going to change from this point on. I'm so excited to come back to L.A, it is my 2nd home and I'm looking forward to this competition on Saturday , my interview with telemundo, and looking forward to eating like a pig at all the foodie spots in L.A 😫😂 but I do want to thank everyone again including all my sponsors who has showed me so much love and support on a daily basis! You guys make me better and want me to be the best role model i can be for everybody! This is why I grind so hard I know most of you are looking up to me and I want to continue to inspire all of you! I love each An everyone of you & I cant wait to meet you! 🙏🏾😘💪🏽🏆 See you in a few hours L.A ✈️🤙🏽🌴👙 #TeamCobra #Npc #MuscleContest #2DaysOut #Figure #lachampionships #losangeles #houston #fitness #bodybuilding #muscletech #athlete

Henkilön J A Y F R O M H O U S T O N🖤 (@jayfromhouston) jakama julkaisu 20. 07ta 2017 klo 4.48 PDT