Muistatko Ally McBealin? Tältä takavuosien seksisymboli näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Harrison Ford ja Calista Flockhart löysi muutama vuosi sitten toisensa ja he ovat olleet jo vuosia naimisissa. Pariskunta kihlautui vuonna 2009 ja meni seuraavana vuonna naimisiin. Sittemmin Calista on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt Calista päätyi vuosien tauon jälkeen paparazzikuviin, kun hän oli saapumassa lounaalle Brentwoodissa. Hänellä ei näyttänyt olevan ruokailemassa lainkaan seuralaista.

Calista Flockhart ei ole enää viime vuosina juuri viihdelehdissä paistatellut, kun myös menestysroolit ovat loistaneet poissaolollaan. Hänen toistaiseksi viimeinen elokuvansa on vuonna 2005 ensi-iltansa saanut Fragile, eikä tulevaisuuden projekteista ole toistaiseksi tietoa.

Splash
Splash
Splash