Despacito murskaa nyt ennätyksiä – kaikkien aikojen menestys YouTubessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luis Fonsin ja Daddy Yankeen Despacito-kappale on noussut kesän 2017 jättihitiksi. Video on myös rikkonut ennätyksiä Youtubessa, jossa se on noussut kaikkien aikojen katselluimmaksi videoksi.

Despacito on nyt paitsi Youtuben katsotuin video, myös ensimmäinen yli kolme miljardia katelukertaa videopalvelussa saavuttanut video. Luis Fonsi kiitti fanejaan julkaisemalla Instagramissa lyhyen aiheeseen liittyvän videon.

– Mikä kunnia… Kaikkien aikojen katselluin video ja ensimmäinen kolmen miljardin katselukerran rajan rikkonut video, Fonsi kirjoitti.

Kotimaassaan suosittu Luis Fonsi julkaisi ensimmäisen albuminsa jo vuonna 1998. Varsinainen maailmanlaajuinen läpimurto tapahtui tänä kuitenkin vuonna julkaistun Despacito-hitin ansiosta. Musiikkiuran ohella mies on muun muassa näytellyt meksikolaisessa Corazones al limite -ohjelmassa.