Takavuosien lapsitähti Hilary Duff paljasti rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Hilary Duff tuli tunnetuksi hittisarjan Lizzie McGuirena, kun hän nousi Disneyn lapsitähdeksi. Viime aikoina häntä ei ole juuri menestystuotannoissa nähty, ja Hilary onkin keskittynyt pääasiassa perhe-elämään, joka on ollut melko tuulista. Viime päivät hän on viettänyt lomalla.

Hilary viettää parhaillaan aurinkolomaa Havaijilla jälkikasvunsa ja muun seurueensa kanssa. Heidän ohjelmaansa on kuulunut auringon palvomisen ja uimisen lisäksi muun muassa suppailua ja snorklausta. Samalla Hilary esitteli bikinivartaloaan kuvaajille.

Perheenäiti Hilary Duff julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan yli 7,5 miljoonalle seuraajalleen kuvia suloisesta Momo-nimisestä koiranpennustaan, jonka hän oli pelastanut eläinsuojasta. Momo on hyvin kiintynyt uuteen omistajaansa eikä se anna naisen käydä edes vessassa rauhassa vaan asettautuu silloinkin mukavalle kerälle laulajan nilkkoihin laskettuihin housuihin.

Splash
Splash
Splash
Splash