Hotellien mokat kuvakoosteena – näinkin voi hotelleissa käydä!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa löytyy lukemattomia hotelleja, joista löytyy jos jonkinlaisia erikoisuuksia tai jopa varsinaisia virheitä. Usein jossain maassa yleinen tapa voi tuntua länsimaisesta mokalta ja varmasti myös toisin päin. Nyt verkossa on koottu yhteen esimerkkitapauksia.

Alla olevissa kuvissa nähdään millaisiin tilanteisiin hotelliin kirjautunut ihminen voi ympäri maailmaa joutua. Joskus jopa viiden tähden hotelliksi itseään mainostavat majoituslaitokset ovat todellisuudessa kaikkea muuta, ja aktiivinen matkailija joutuu kokemaan reissuillaan monenlaista. Osalle suomalaisista myös joku alla olevista esimerkeistä voi olla jo entuudestaan tuttu.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

http://i.imgur.com/4iFHdpph.jpg

View post on imgur.com

View post on imgur.com

The photo that started the shops

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com