Äiti löysi omituisen esineen tiskikoneesta – luuli tyttären dildoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erään perheen äiti oli ihmetellyt, miksi hänen astianpesukoneestaan löytyi dildo. Äiti oli epäillyt tyttärensä panneen seksilelun tiskikoneeseen, vaikka ei ymmärtänytkään moiselle syytä. Hän oli käärinyt lelun pyyhkeeseen ja palauttanut sen jälkikasvulleen ihmetellen.

Huoltaja oli kysynyt tyttäreltään, miksi hän oli pannut seksivälineen astianpesukoneeseen. Tytär sanoi äidilleen, että itseasiassa esine oli tiskikoneen veden lämmöstä uudenlaiseen muotoon kutistunut muovimuki. Vanhempi helpottui, mutta tarina naurattaa parhaillaan Redditissä.

Redditiin on sittemmin julkaistu kuvia astianpesukoneessa kutistuneista juomapulloista ja mukeista, jotka näyttävät pesuohjelman päätyttyä dildoilta. Muoviastioista kannattaa aina erikseen tarkastaa, että kestävätkö ne astianpesukonepesua, mikroaaltouunia tai pakastamista.

Awkward from funny

Water bottles melted in the dishwasher and came out looking like sex toys. from mildlyinteresting