Kaikkien aikojen ysärikimara – yksi mies hoitaa koko bändin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuosina on nostalgisoitu 90-lukua, kun ysärihitit ja lama-ajan muoti ovat tehneet paluun mainstreamiin. Moni 90-luvun nuori muistelee ysäriä kaihoisasti aikana, jolloin nautittiin poikabändeistä ja käytettiin vyölaukkuja.

Amerikkalainen Todrick Hall on julkaissut eeppisen hittikimaran Youtubessa. Hän laulaa kaikkia tunnettuja ysärihittejä neljässä eri persoonassa. Videopläjäys on taitavasti suunniteltu, kuvattu ja editoitu, joten ei ihme, että se on saavuttanut muutamassa päivässä noin miljoona katselukertaa.

Kokonaan 90-luvullen omistettu kimara tempaisee mukaansa, ja biisien mash upia voi soittaa vaikkapa illanistujaisissa. Todrick Hall on saavuttanut runsaasti mediahuomiota videollaan, ja osoittaa olevansa erityisen lahjakas artisti. Hänellä on oma realitysarja MTV-televisiokanavalla.