Näin Australiassa: Koala ilmestyi apteekkiin – kuvasta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka Australia tunnetaan monista myrkyllisistä ja vaarallisista lajeista, eivät kaikki maan eläimet ole suinkaan aggressiivisia. Taannoin eräässä Tocumwalissa sijaitsevassa kaupassa todistettiin hauskaa ja söpöä näkyä koalan muodossa.

Tocumwal Pharmacy -apteekin asiakkaat yllättyivät, kun kaupan automaattiovista saapui sisään pieni ja karvainen asiakas. Koala katseli kaikessa rauhassa paikkoja liikkeen asiakkaiden ja henkilökunnan hämmästellessä sitä.

– Missä eukalyptustipat ovat?, vitsailtiin apteekin Facebook-sivulla jaettujen otosten kuvatekstissä.

Kaupan henkilökunta soitti eläinlääkärille, joka neuvoi antamaan eläimen jatkaa omia puuhiaan. Daily Mail -lehden mukaan koala katseli hetken aikaa paikkoja, kunnes se poistui apteekista läheiseen puuhun.

 

KOALA

A Koala has captured the hearts of a country town after wandering into a local pharmacy.#9News | http://9News.com.au

Publié par 9 News Melbourne sur dimanche 6 août 2017

Where are the Eucalyptus drops? The front door opens and a Koala walks in on its own. He walked the store, got some free pharmacy advice and then headed to the tree up the road. Only in Toc.

Publié par Tocumwal Pharmacy sur vendredi 4 août 2017