Huippumalli-Natalia sykähdytti rannalla – bikinivartalo jätti muut varjoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi viime vuonna useita kertoja paparazzien tähtäimiin.

Viime viikot Natalia on juhlistanut tuoretta avioliittoaan yökerhomoguli Michael Satskyn kanssa viettämällä kuherruskuukautta loman merkeissä. Parhaillaan julkkispari viihtyy Miamissa, jossa heidät kuvattiin eilen nauttimassa aurinkoisesta kesäpäivästä.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

Splash
Splash
Splash
Splash