Usher taas oikeuteen herpeksensä takia – tartunnat maksavat jopa miljoonia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Usher tartutti taannoin herpeksen julkkisstylistiin, vaikka tiesi kantavansa sukupuolitautia. Nainen haastoi laulajatähden oikeuteen ja sai sovittelun kautta 1,1 miljoonan dollarin korvaukset. Nyt on tullut ilmi kolme muutakin tapausta.

Syyttäjä Lisa Bloom on nostanut Usheria vastaan oikeusjutun, koska mies on tiettävästi tartuttanut sukupuolitaudin myös kolmeen muuhun henkilöön. Herpeksen saaneista kaksi on naisia ja yksi mies.

Syytteet on nostettu Kaliforniassa, jossa sukupuolitaudin tartuttaminen toiselle suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä on rikos, mikäli henkilö tietää kantavansa tautia, USA Today uutisoi.

Usher erosi vaimostaan Tameka Fosterista kahden vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2009. Niihin aikoihin tähdellä diagnosoitiin herpes, jonka mies on tartuttanut seksikumppaneihinsa suojaamattomassa seksissä tietäen, että hänellä on sukupuolitauti. Tällä hetkellä Usher on naimisissa Grace Miguelin kanssa.