Mies leikki taistelijaa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuvia katsellessa erilaiset taistelukohtaukset voivat houkutella osan katsojista yrittämään temppuja myös kotona. Nyt videolla nähdään mies, joka leikki kepin kanssa jonkinlaista taistelijaa, joka ei kuitenkaan osannut hallita välinettään niin hyvin kuin olisi pitänyt.

Nainen on kuvannut hauskalle YouTube-videolle olohuoneessa taiteilevaa miestä. Nuori mies yrittää esitellä vakuuttavia taistelutaitojaan kepin kanssa. Pöydän kulmalla on punaviinilasi, jonka huomatessaan nainen muistuttaa miestä varomaan viinilasia.

Juuri kun nainen saa sanottua miehelle, että hänen tulee varoa viinilasia, mies tönäisee lasin kumoon kepillään. Viinilasi putoaa iskun voimasta lattialle ja särkyy, minkä seurauksena maassa on suuri punaviinitahra. Jälleen kerran huomattiin, että punaviinilasin lähellä ei kannata kokeilla mitään uutta ja hurjaa, koska todennäköisesti se johtaa siihen, että viiniä on lattialla, omilla vaatteilla tai huonekaluilla.