Patikoijat piinaavassa tilanteessa – puuma tarkkaili kallion reunalta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kahden patikoijan metsäretki sai taannoin dramaattisen käänteen heidän jouduttua läheisiin kohtaamisiin villin puuman kanssa. Videolle päätynyt tilanne tapahtui Kalifornian Saquoian luonnonpuistossa

Brian McKinney ja Sam Vondeheide olivat kävelemässä metsäpolkua pitkin, kun he näkivät edellään puuman. Eläin katosi nopeasti takaisin metsän syövereihin.

Pian miehet huomasivat puuman uudelleen. Tällä kertaa se oli siirtynyt tarkkailemaan heitä läheisen kallion reunalle. Videolla miehet keskustelevat siitä, mitä heidän kannattaisi tehdä kissapedon vahtiessa heidän liikkeitään.

McKinney kertoo The Fresno Bee -lehdelle miesten poistuneen paikalta. He vaelsivat yli kolmen kilometrin matkan ja leiriytyivät eri paikkaan, kuin alun perin oli tarkoitus. Mies jakoi myöhemmin kohtaamisesta kuvatun videon Youtubessa.