Elvis Presleyn entinen koti Airbnb-vuokralla – hinta 4 000 dollaria yöltä

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suosituin yksittäinen artisti on yhä edelleen rockin kuningas Elvis Presley. Nyt hänen miljoonat faninsa voivat halutessaan saada todellisen elämyksen, sillä Elviksen entinen koti on tullut vuokralle Airbnb-palveluun. Yksi yö kuninkaan kotona maksaa hulppeat 4.000 dollaria.

Beverly Hillsin 1174 Hillcrest Roadissa sijaitseva neljän makuuhuoneen asunto oli aikanaan tyylikkäintä luksusta mitä rahalla sai. Talo toimi Elvis Presleyn ja hänen Priscilla-vaimonsa ja Lisa-Marie -tyttärensä kotina vuosina 1967-1973. Perhe muutti pois talosta, kun Elvis ja Priscilla erosivat.

Talossa on noin 600 neliötä ja sen sisustus on jätetty samanlaiseksi kuin se oli Elviksen aikaan. Talossa on suuri uima-allas, vierastalo ja upeat lattiasta kattoon saakka ulottuvat lasi-ikkunat. Elvis ei suinkaan ole ainoa supertähti, joka on talossa yöpynyt, sillä siellä ovat majoittuneet myös Frank Sinatra, Ray Charles, Stevie Wonder ja presidentti Richard Nixon.

Splash
Splash
Splash
Splash