Isoäiti valmistui yliopistosta – maisteriksi 91-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaalainen Kimlan Jinakul olisi halunnut aikoinaan opiskella yliopistotutkinnon, mutta se ei ollut mahdollista hänen nuorena ollessaan. Nyt 91-vuotias tervaskanto todistaa, että koskaan ei ole liian myöhäistä suorittaa opintoja elämässä. Hän on valmistunut yliopistosta.

BBC uutisoi kymmenen vuotta sitten avoimessa yliopistossa opintonsa aloittanesta isoäidistä. Valitettavasti tutkinnon saavuttaminen keskeytyi hänen tyttärensä yllättävän poismenon johdosta. Hän päätti yrittää opiskelemista uudestaan 85-vuotiaana. Nyt Kimlan Jinakul on saavuttanut maisterin tutkinnon ympäristöekologiasta.

– Koskaan ei ole liian myöhäistä. Mieleni on aina valmiina opiskelemaan lisää, vetreä Kimlan kertoo onnellisena.

"My mind is always awake and sharp for learning."

Publié par BBC News sur mercredi 9 août 2017