Michael Douglasin luksustalo Mallorcalla ei mene kaupaksi – hinta laskenut jo 12,5 miljoonaa

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa monet perheet ovat kahden asunnon loukussa, kun vanhaa asuntoa ei ole saatu myytyä suunnitelmien mukaan. Nyt Michael Douglas on osoittanut, että ökyrikkaillakin on samat ongelmat. Hän on nimittäin joutunut pulaan myydessään Espanjan Mallorcalla sijaitsevaa luksustaloaan.

Unescon maailmanperintökohteeksi julistetussa Sierra de Tramontanassa sijaitsevan talon pyyntihinta oli alunperin huimat 50 miljoonaa euroa, mutta ostajia ei ilmaantunut. Sen jälkeen hintaa on laskettu jo pariin otteeseen, ja nyt pyyntihinta on 12,5 miljoonaa euroa vähemmän kuin alunperin. Kauppahintaan sisältyy meren rannalla muun muassa 100 hehtaaria maata, josta osa on omaa viinitilaa.

1800-luvulla rakennetussa päärakennuksessa on muun muassa oma viinikellari, ilmastointi, nettiyhteydet, autotalli, pelihuone, kirjasto, kaivo ja ulkoporeallas. Yhteensä rakennuksia sisältyy kauppaan peräti seitsemän, joissa on yhteensä viisi asuntoa ja 10 makuuhuonetta. Valldemossa sataman liepeillä sijaitsevassa kiinteistössä on oma yksityinen veneranta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash