Miss Peppu -finalistit pelasivat takapuolillaan jalkapalloa – kurveja ei puuttunut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime vuosina seurattu tarkasti miten Brasiliassa on valittu vuosittain Miss Peppu -voittaja usein monien värikkäiden vaiheiden jälkeen. Taannoin paljastettiin, että vuoden 2017 Miss Peppu -kilpailu tulee olemaan viimeinen peppumissikisa.

Tämän vuoden finalisteja ovat muun muassa Gilliane Bonheur, Ramoni Machado, Cinthia Pavanelli, Grasi Mattos, Rosie Oliveira, Nayara Godoy, Jane Ferreira, Iona Galvão ja Hellen Cristyan. Eilen kilpailun järjestäjät panivat peppumissit kilpasille pallon kanssa, kun kuvauspäivän teemana oli jalkapallo.

27 finalistia pääsivät esittelemään taitojaan potkupallojen kanssa, sillä tempaukseen tuotiin hieman vaikeusastetta säännöllä, jonka mukaan palloon sai koskea vain takapuolella. Kyse oli tietenkin vain leikkimielisestä tempauksesta, mutta kurveja pelikentällä ainakin tällä kertaa riitti. Viimeinen Miss Peppu -kilpailun finaali järjestetään 6. marraskuuta Brasilian Sao Paulossa.

Splash
Splash
Splash
Splash