Rihanna karnevaleissa – ei juuri kurvejaan peitellyt!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on osallistunut useita kertoja kotimaassaan Barbadoksella vuosittain järjestettävään Crop Over -tapahtumaan. Laulajan päällä on nähty festivaaleilla toinen toistaan värikkäämpiä ja katseita keräävämpiä asukokonaisuuksia, eikä tämä vuosi ole poikkeus.

Rihanna loisti Crop Overissa vihreissä hiuksissa, jalokivin koristelluissa bikineissä ja värikkäissä höyhenissä. Rihanna jakoi kuvia näyttävästä tyylistään Instagram-tilillään-

Billboard-lehden mukaan asukokonaisuudesta vastaa suunnittelija Destiney Bleu. Hän on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä muun muassa Beyoncen ja Lady Gagan kanssa. Crop Over on Barbadoksen sadonkorjuujuhla, jota on vietetty maassa vuosikymmenien ajan. Saarivaltiosta kotoisin oleva Rihanna on nähty juhlimassa festivaaleilla vuosina 2011, 2013, 2015 ja nyt 2017.

Splash
Splash
Splash
Splash

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

Henkilön badgalriri (@badgalriri) jakama julkaisu

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

Henkilön badgalriri (@badgalriri) jakama julkaisu