Ruotsalaistähti jatkaa rintojensa esittelyä – esiintyi festivaaleilla ilman paitaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Artistinimellä Tove Lo tunnettu ruotsalainen Ebba Tove Elsa Nilsson on päässyt säännöllisesti otsikoihin topless-esiintymistensä ansiosta. Nyt ruotsalaistähti on paljastanut rintansa vaihtoehtorock-festareilla Lollapaloozassa.

#ToveLo at #Lollapalooza #Lolla #Chicago

Henkilön Joshua Mellin (@joshuamellin) jakama julkaisu

Poptähti Tove Lo on jälleen rikkonut normeja Yhdysvalloissa esiintyessään. Nainen paljasti rintansa kesken Chicagon Lollapalooza-esiintymisen. Tove Lo pitää rintojen paljastelua positiivisena ja provokatiivisena viestinä ilman, että sen tarvitsisi kuitenkaan tarkoittaa mitään pahaa, Chicago Tribune uutisoi. Naisen tarkoituksena on rikkoa alastomuuteen suhtautumista miesten ja naisten vartaloiden välillä.

Tove Lo on noussut viime vuosien aikana musiikkiurallaan kohisten ylöspäin, kun hän julkaisi isoiksi hiteiksi nousseet kappaleet Habits ja Talking Body. Helmikuussa 2017 Tove Lo nousi otsikoihin esiinnyttyään Yhdysvaltojen Bostonissa House of Bluesissa. Äskettäin hän paljasti rintansa myös keikallaan Australian Sydneyssä, joten eleestä on tavallaan tullut hänen tavaramerkkinsä.