Viskiyhtiö etsii brändääjää – työhaastatteluna bileitä ja maailmanympärimatka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Grant’s Whisky -yritys etsii kansainvälistä lähettilästä parantamaan yhtiön tunnettuutta maailmalla. Toimenkuvan titteli kulkee nimellä Global Brand Ambassador. Yhtiön työhaastattelu on erikoinen, sillä siihen kuuluu matkustelua ympäri maailmaa.

Mikäli viski on olennainen osa elämää, kannattaa harkita työskentelyä alkoholijuomaa valmistavan yhtiön leivissä. Grant’s -viskivalmistaja etsii nyt yli 25-vuotiaita työntekijöitä, joilta odotetaan muutakin kuin viskin maistelutaitoa. Henkilön on osattava markkinoida tuotetta kekseliäästi.

Työhaastattelussa on kolme vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa tulee keksiä viskistä valmistettava juomasekoitus, joka kuvastaa omaa persoonallisuutta. Toisessa vaiheessa pääsee 19 muun kanssa matkustamaan Skotlantiin yhtiön päätislaamoon. Mikäli toisesta vaiheesta selviytyy kolmen parhaan kandidaatin joukkoon, tarjoaa Grant’s hakijalle mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa markkinointitapahtumia järjestäen. Markkinointi-illoissa parhaiten onnistunut henkilö valitaan lopulta tehtävään.