Yazmin Oukhellou rannalla – niukkaa bileasua kelpaa ihastella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä, joista osasta tulee myös kansainvälisiä julkkiksia. Viime viikkoina kovaa tuloaan on tehnyt Suomessakin esitetyn The Only Way is Essex -realitysarjan Yazmin Oukhellou.

Nyt Yazmin Oukhellou on päätynyt paparazzien tähtäimiin kuvatessaan uutta realitysarjaansa Bono Beachillä, Espanjan Marbellassa. Julkkiskaunotar oli sonnustautunut niukkaan bikiniasuun.

23-vuotias Yazmin Oukhellou on englantilainen realitytähti, joka tunnetaan The Only Way is Essex -televisiosarjasta. Hän seurustelee seitsemän vuotta vanhemman James Lockin kanssa, joka puolestaan seurusteli aiemmin samasta sarjasta tutun Danielle Armstrongin kanssa.

Splash
Splash
Splash