Aidonkokoinen McLaren Legoista – tuhansien tuntien työ

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legoista voi rakentaa lähes mitä vain, mikäli palikoita, aikaa ja kärsivällisyyttä löytyy. Nyt autovalmistaja McLaren on on esitellyt huikeaa Lego-versiota uudesta urheiluautomallistaan.

McLarenin videolla Lego-palikoista valmistetaan aidon kokoinen McLaren 720S. Ajaa palikka-autolla ei tietenkään voi, mutta kädenjälki on erittäin näyttävää ja yksityiskohtaista.

Urheiluauton Lego-version rakentamiseen kului yhteensä 2.000 työtuntia ja jopa 280.000 palikkaa. Youtube-videolla koko operaatio on kuitenkin onnistuttu tiivistämään yhteen minuuttiin.

Auto rakennettiin yhteistyössä tanskalaisen Lego-rakennelmiin erikoistuneen Speed Championship Lego -ryhmän kanssa. Valmis ajoneuvo oli Metro-lehden mukaan esillä Iso-Britannian Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat