Jessica Simpson palasi näyttävästi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson on ollut myös mukana suunnittelemassa hänen nimeään kantavaa vaatemallistoa. Entinen realitytähti on tehnyt viime aikoina valtavasti rahaa rakentamallaan bisnesimperiumillaan, joten kukaan ei enää kyseenalaista hänen bisnesvaistojaan.

Nyt Jessica on kuvattu kaupungilla New Yorkissa, jossa hän näyttäytyi kukkamekossa. Asun kruunasi kuitenkin muhkea kaula-aukko, joka oli ylivoimaisesti asun katseenvangitsija. Tarkoituksella tietenkin.

37-vuotias kahden lapsen äiti Jessica Simpson kertoi taannoin Women’s Health -lehden haastattelussa, että hän on ankara itseään kohtaan ja ajattelee, että aina on jotakin parannettavaa. Tällä hetkellä hän on kuitenkin oppinut rakastamaan vatsaansa, joka on kasvattanut sisällään kaksi lasta ja läpikäynyt melkoisen muutoksen viime vuosien aikana.

Splash
Splash
Splash
Splash