Kourtney Kardashian lemmenlomalla – 15 vuotta nuoremman mallin kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiiritähti Kourtney Kardashian on ottanut 23-vuotiaan Younes Bendjiman takaisin vierelleen. Kaksikko on lomaillut muun muassa Egyptissä romanttisissa tunnelmissa. Heidän seuraava matkakohteensa on Algeria, josta Bendijman on kotoisin.

E! News uutisoi Kourtney Kardashianin saaneen sovitettua kalenterinsa yksiin Younes Bendjimanin kanssa. He ovat pitäneet koko kesän tiiviisti yhteyttä, mutta nyt kaksikko on karannut lemmenlomalle Pohjois-Afrikkaan. Kourtney Kardashian on vieraillut muun muassa kuuluisilla pyramideilla.

Kesäkuussa vasta huhuttiin, että 23-vuotiaan mallin ja 38-vuotiaan julkkiskaunottaren suhde on päättynyt, koska Kourtney kyllästyi deittailemiseen. He ovat kuitenkin pitäneet yhtä useamman kuukauden ajan. Kourtneylla on 7-, 4- ja 2-vuotiaat lapset.

RAIDERS OF THE LOST ARC

Henkilön Simon Huck (@simonhuck) jakama julkaisu 8. 08ta 2017 klo 11.48 PDT