Pizzapaniikki valtatiellä – rekkalastillinen pakastepizzoja levisi tielle

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arkansasissa todistettiin hämmentävää onnettomuutta satojen pizzojen täytettyä valtatien. Tie jouduttiin sulkemaan tuntikausiksi, jotta kolaroineesta rekasta levinneet pakastepizzat saatiin siivottua.

Rekka oli ollut ajamassa Interstate 30 -valtatietä pitkin, kun se kolhaisi siltaa. Onnettomuudessa rekan perävaunu aukeni, ja sen sisältö levisi suoraan tielle.

Rekka kuljetti DiGiorno ja Tombstone -merkkisiä pakastepizzoja. Ulos lentäneet pizzat peittivät pitkän pätkän valtatietä, joka jouduttiin Associated Press -uutistoimiston mukaan sulkemaan yli neljäksi tunniksi siivoustöiden vuoksi.

Onnettomuus ei aiheuttanut lainkaan henkilövahinkoja. Pizzojen kokemat vahingot olivat sen sijaan huomattavasti mittavampia.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat