Pizzapaniikki valtatiellä – rekkalastillinen pakastepizzoja levisi tielle

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arkansasissa todistettiin hämmentävää onnettomuutta satojen pizzojen täytettyä valtatien. Tie jouduttiin sulkemaan tuntikausiksi, jotta kolaroineesta rekasta levinneet pakastepizzat saatiin siivottua.

Rekka oli ollut ajamassa Interstate 30 -valtatietä pitkin, kun se kolhaisi siltaa. Onnettomuudessa rekan perävaunu aukeni, ja sen sisältö levisi suoraan tielle.

Rekka kuljetti DiGiorno ja Tombstone -merkkisiä pakastepizzoja. Ulos lentäneet pizzat peittivät pitkän pätkän valtatietä, joka jouduttiin Associated Press -uutistoimiston mukaan sulkemaan yli neljäksi tunniksi siivoustöiden vuoksi.

Onnettomuus ei aiheuttanut lainkaan henkilövahinkoja. Pizzojen kokemat vahingot olivat sen sijaan huomattavasti mittavampia.