Usherin oikeuteen haastanut valitteli rahahuolia viikkoa aiemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Usher on ollut otsikoissa, koska mies on tartuttanut sukupuolitauti herpeksen ainakin yhteen naiseen. Mies joutui maksamaan hänelle 1,1 miljoonaa dollaria. Nyt esiin on tullut kolme muuta tapausta.

Julkkissyyttäjä Lisa Bloom on kertonut kahden naisen ja yhden miehen haastaneen poptähden oikeuteen herpesepäilyjen takia. Toinen naisista on kolmen lapsen 21-vuotias yksinhuoltajaäiti Quantasia Sharpton. Usher väittää, että ei ole harrastanut seksiä Sharptonin kanssa, koska nainen ei edusta hänen tyyppiään, TMZ raportoi.

Angel Valentino -nimimerkillä sosiaalisessa mediassa oleva Quantasia Sharpton väittää, että olisi saanut supertähden puhelinnumeron hänen konsertissaan ollessaan kolme vuotta sitten. Sen jälkeen kaksikko tapasi hotellissa ja harrasti seksiä. Quantasia Sharptonilla ei ole todettu herpestä, mutta haluaa puolustaa oikeuksiaan. Hän oli valitellut heikkoa rahatilannetta sosiaalisessa mediassa viikkoa ennen oikeusjutun nostamista, Daily Mail uutisoi.

#getting ready for class 😊

Henkilön Angel Valentino-Sharpton 💎 (@iamangelvalentino) jakama julkaisu 14. 01ta 2015 klo 12.03 PST