Uskomaton näky: 36 rakennusta räjäytettiin 20 sekunnissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinassa purku- ja rakennustyöt hoidetaan monissa tapauksissa uskomattomalla vauhdilla. Taannoin Zhengzhoun kaupungissa tuhottiin monta tusinaa kerrostaloja vain kymmenissä sekunneissa.

Henan provinssissa sijaitsevassa Zhengzhoun romutettiin 36 kerrostaloa kaupungin yleisilmeen uudistamisen tieltä. Kymmenet alueella sijainneet kerrostalot tuhottiin vain 20 sekunnin aikana.

Rakennusten muuttuminen valtaviksi pölypilviksi ikuistettiin videoksi, joka on sittemmin julkaistu Youtuben New China -kanavalla. Räjäytystöihin käytettiin yhteensä 2,5 tonnin edestä dynamiittia. Daily Mail -lehden mukaan videolla nähtävä purkutyö oli suurin laatuaan Kiinassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat