Aura Fest käynnistyi vahvasti Turussa – helle helli festarikansaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Kupittaanpuistossa tänä viikonloppuna järjestettävä Aura Fest keräsi eilen perjantaina oheistapahtumineen yhteensä 5.800 kävijää. Helteinen Kupittanapuisto täyttyi jo alkuillasta Robinin avatessa festivaalin.

Illan aikana suurimmat yleisöt keräsivät romanialainen INNA sekä perjantain viimeinen artisti Mikael Gabriel.

Aura Festin lauantain pääesiintyjinä nähdään yhdysvaltalainen, LMFAO yhtyeestä tunnettu REDFOO. Illan aikana lavalla nähdään myös muun muassa Roope Salminen & Koirat, Reino Nordin, JVG, Nikke Ankara, Arttu Lindeman, Peti Nygård, Arttu Lindeman ja Gabriel Lion.

LAUANTAI 12.8 OHJELMA

13.00 Portit avataan / DJ Mista S
14.00 Roope Salminen & koirat
15.15 Petri Nygård
16.45 Reino Nordin
18.00 Arttu Lindeman
19.00 Gabriel Lion (Showcase)
19.45 Nikke Ankara
21.30 REDFOO & The Party Rock Crew (USA/LMFAO)
23.15 JVG

Uusimmat