Aura Fest käynnistyi vahvasti Turussa – helle helli festarikansaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Kupittaanpuistossa tänä viikonloppuna järjestettävä Aura Fest keräsi eilen perjantaina oheistapahtumineen yhteensä 5.800 kävijää. Helteinen Kupittanapuisto täyttyi jo alkuillasta Robinin avatessa festivaalin.

Illan aikana suurimmat yleisöt keräsivät romanialainen INNA sekä perjantain viimeinen artisti Mikael Gabriel.

Aura Festin lauantain pääesiintyjinä nähdään yhdysvaltalainen, LMFAO yhtyeestä tunnettu REDFOO. Illan aikana lavalla nähdään myös muun muassa Roope Salminen & Koirat, Reino Nordin, JVG, Nikke Ankara, Arttu Lindeman, Peti Nygård, Arttu Lindeman ja Gabriel Lion.

LAUANTAI 12.8 OHJELMA

13.00 Portit avataan / DJ Mista S14.00 Roope Salminen & koirat15.15 Petri Nygård16.45 Reino Nordin18.00 Arttu Lindeman19.00 Gabriel Lion (Showcase)19.45 Nikke Ankara21.30 REDFOO & The Party Rock Crew (USA/LMFAO)23.15 JVG