Auto ilman kuljettajaa herätti hämmennystä – sitten totuus paljastui

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaiskaupungin asukkaat ovat saaneet hieraista silmiään kohdattuaan auton, joka vaikutti ajaneen täysin ilman kuljettajaa. Ajoneuvon sisällä ei nimittäin näkynyt ketään.

Harmaa pakettiauto ajeli Virginian Arlingtonissa sijaitsevia katuja pitkin useita kertoja. Vaikka ajoneuvossa ei näyttänyt olevan lainkaan kuljettajaa, noudatti se Arl Now -sivuston mukaan liikkennesääntöjä ja ajoi tiellä varovasti.

Monet luulivat pakettiautoa ensin kokeiluasteella olevaksi itseohjaavaksi ajoneuvoksi. Sittemmin on kuitenkin käynyt ilmi, että kyseessä on mitä ilmeisimmin pitkälle viety käytännön pila. Autossa nimittäin on kuljettaja, joka on vain piilossa penkin sisällä.

NBC Washingtonin toimittaja Adam Tuss yritti lähestyä ajajaa haastatellakseen häntä. Kuljettaja ei kuitenkaan selkeästi ollut kiinnostunut puhumaan toimittajien kanssa, kuten Tussin videolta käy ilmi.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.