Jennifer Lawrence tähdittää Unelmien sielunmessu -ohjaajan trilleriä – hyytävä traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suurimpiin Hollywood-tähtiin lukeutuva Jennifer Lawrence nähdään seuraavaksi kauhuelokuvan pääroolissa. Näyttelijä tähdittää nykyisen poikaystävänsä, ohjaaja Darren Aronofskyn Mother!-elokuvaa.

Elokuvassa Jennifer Lawrencen hahmo asuu syrjäisessä maalaiskodissa Javies Bardemin esittämän aviomiehensä kanssa. Heidän elämänsä muuttuu yllättäen dramaattisesti Ed Harrisin ja Michelle Pfeifferin esittämän pariskunnan ilmaantuessa kuvioihin.

Mother!-elokuvan hyytävä traileri on katsottavissa Youtubessa. Ohjaaja Aronofsky tunnetaan elokuvista kuten Unelmien sielunmessu ja Black Swan, joten piinaavasta tunnelmasta tuskin säästellään tälläkään kertaa.

Elokuvan rooleissa nähdään myös Domhall Gleeson, Kristen Wiig, Brian Gleeson ja Amanda Warren. Mother! saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 15. syyskuuta 2017.