Käytetyistä Air Jordan -lenkkareista maksettiin 30 400 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lenkkarit eivät ihan ensimmäisenä tule mieleen, kun listataan suosittuja keräilyharvinaisuuksia. Nyt urheilutähti Kobe Bryantin harvinaiset Lakers-teemaiset Air Jordan 3 -lenkkarit on kuitenkin myyty eBay-verkkohuutokaupassa huimaan 30.400 dollarin hintaan.

Kyseessä olivat kenkämallin Player Exclusive -versiot, jotka on tehty Bryantille mittatilauksena 26. marraskuuta 2002. NBA-tähti käytti kenkiä kaudella 2002-2003. Tällä tietoa kyseessä on ainoat Bryantin käyttämät kengät laatuaan koko maailmassa. Ostajaa ei ole paljastettu.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat