Koira rakastaa Despacitoa – hermostuu kun se keskeytetään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luis Fonsin ja Daddy Yankeen Despacito on noussut kesän 2017 todelliseksi jättihitiksi. Puertoricolaisen kappaleen suosio ei hauskan Youtube-videon perusteella rajoitu ainoastaan ihmisiin.

Videolla tavataan Maylo-koira, joka on myös innoissaan Luis Fonsin hittikappaleesta. Se tuijottaa haltioituneena ja häntä heiluen televisiossa pyörivää Despacitos-kappaleen musiikkivideota.

Yhtäkkiä omistaja keskeyttää videon, eikä koira ole lainkaan mieluissaan asiasta. Se hermostuu kappaleen pysähtymisestä, ja leppyy vasta kun video jatkuu jälleen.

Despaciton musiikkivideo rikkoi taannoin kolmen miljardin katselukerran rajapyykin Youtubessa. Sen myötä video on paitsi videopalvelun katselluin video, myös ensimmäinen yli kolme miljardia kertaa katseltu video Youtubessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat