Mies eksyi aavikolle – selvisi kekseillä, oluella ja omalla virtsallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen mies on päätynyt kamppailemaan hengestään jouduttuaan jumiin Arizonan armottomaan erämaahan. Hän selvisi useita päiviä kestäneestä koettelemuksesta minimaalisin varustein, eläen sillä mitä saatavilla oli.

Mick Ohman oli ajamassa kotikaupunkiinsa Phoenixiin Bradshaw Mountainsin vuoristoseudun läpi, kun hänen autonsa meni epäkuntoon syrjäisellä tienpätkällä. Mies yritti turhaan vaeltaa erämaassa tuntikausien ajan etsien puhelimelleen kenttää.

ABC-uutissivuston mukaan Ohmanilla oli mukanaan puolityhjä vesipullo, kaksi olutta, pilalle mennyt voileipä ja keksejä. Niiden loputtua mies joutui selviytymään juomalla läheisen puron vettä ja omaa virtsaansa.

Apua etsimään lähtenyt Ohman oli jättänyt autoonsa viestejä, joissa hän kertoi tilanteen ja paljasti mihin suuntaan oli mennyt. Mies myös jätti puhelimeensa mahdollisen kuolemansa varalle videoviestin, jossa hän pyysi kertomaan siskoilleen rakastavansa heitä.

Oltuaan yli 48 vuorokautta erämaassa, Ohman löysi viimein apua. Hän kohtasi motocross-pyöräilijän, joka toimitti miehen läheiseen Lake Pleasantiin. Siellä hän sai apua viranomaisilta ja pääsi lääkärintarkastukseen.

– Huusin koko matkan pyöräilijän korvaan: ”Tänään voit sanoa pelastaneesi henkeni”, Mick Ohman paljasti.