Pariskunta ei voinut pidätellä kiimaa – seksiä maailmanpyörässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen pariskunta on harrastanut seksiä maailmanpyörässä. Muut huvilaitteesta nauttineet ihmiset hämmästyivät, kun 28-vuotiaat Robert Beasley ja Desiree Anderson olivat jatkaneet rakastelemista sivullisten katseista ja kauhisteluista huolimatta.

Milwaukeessa järjestettiin koira- ja hevonäyttely. Tapahtuma-alueelle oli tuotu myös maailmanpyörä ihmisten huvittelua varten. Aiemmin naimisissa olleet Anderson ja Beasley ottivat laitteesta kaiken lystin irti, sillä he päättivät harrastaa seksiä koko huviajelun ajan. Paikalle soitettiin poliisit, The Smoking Gun uutisoi.

Kaksikko pidätettiin ja passitettiin putkaan. Suomessa julkisella paikalla harrastetusta seksistä on säädetty julkista sukupuolisiveellisyyttä koskevassa laissa. Seksi julkisella paikalla on kiellettyä, mikäli se aiheuttaa pahennusta.

Poliisi