Valtava sumupilvi vyöryi taivaalla – näky kuin elokuvista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Santa Cruz tunnetaan kuvankauniista ja aurinkoisista uimarannoistaan, mutta taannoin yksi niistä näytti hetken aikaa ennemminkin maailmanlopun maisemalta. Rannalla päästiin nimittäin todistamaan näyttävää sääilmiötä.

Valtava pilvi kuvattiin lähestymässä pahaenteisesti Natural Bridgesin uimarantaa. Rannan yläpuolella liikkunut pilvi toi mukanaan myös voimakkaita tuulia, minkä ansiosta monet lomailijat poistuivat nopeasti paikalta.

Mashable-sivuston mukaan kyseessä oli niin kutsuttu rullapilvi, joka on yksi vyörypilven erikoismuodoista. Tilanne oli ohi miltei yhtä nopeasti kun se oli alkanutkin. Vain muutaman minuutin päästä pilvi oli ohittanut rannan, ja aurinko paistoi jälleen siellä oleskelleille.