Tässä on tyyliä! Conor McGregorin härskin puvun kopio myynnissä

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Puku tekee miehen. Osa köriläistä käyttää samaa tummaa pukua koko ikänsä. Eli juuri sitä samaa, jonka he ovat saaneet rippijuhliinsa. Sitten on niitä herroja, jotka tilaavat pukunsa julkkisräätäliltä.

Splash

Julkkiksille pukukokonaisuuksia loihtinut räätäli David August on aloittanut rajoitetun kampanjan, jossa asiakas voi tilata mittatilauspuvun itselleen. Samanlainen puku valmistettiin hiljattain irlantilaiselle vapaaottelija Conor McGregorille, joten kyseessä ei ole mikä tahansa asukokonaisuus.

Liituraitapuvun nimi on Eff You. Vielä päheämmän siitä tekee hinta, sillä villakangaspuvun kustantaa huimat 6.500 dollaria, eli noin 5.500 euroa. Puvun ompeleminen kestää 12-15 viikkoa. Mikäli haluaa kyseisen asun esimerkiksi Linnan juhliin, kannattaa tilaus tehdä nyt.

Promoter.

Henkilön Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) jakama julkaisu

The start of a great day in my storied career.

Henkilön Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) jakama julkaisu