Keilahallin maskottikoira ei tottunut hälytysääneen – silti painoi uudelleen ja uudelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Norjassa asusteleva Glenn-Ove Ellingsen -niminen mies omistaa koiran, jonka hän ottaa aina mukaansa kun hän lähtee kotoaan töihin. Norjassa asuva mies työskentelee keilahallilla, jossa koira on oleskellut pienestä pennusta lähtien.

Ellingsen on kuvannut videolle hauskan tapauksen, joka sattuu keilahallilla Fant-nimisen koiran kanssa aina ajoittain. Vaikka koira on keilahallilla todella tottuneesti kuin kotonaan, se ei ole vielä vuosienkaan jälkeen tottunut keilaradan hälytyssummeriin.

Summeri alkaa soimaan aina silloin kun radan vieressä olevaan kouruun asetetaan painoa. Koira painaa kourua tassullaan jolloin hälytysääni alkaa kuulumaan. Joka kerta kun summeri pärisee koira alkaa hyppelehtimään hauskasti tasajalkaa. Koira sekoaa aina hälytyksen kuullessaan, mutta painaa kuitenkin uudelleen kourua.