18-vuotias fitness-hottis Madison Beer herutuskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja niiden perusteella nuorista naisista tehdään tähtiä. Justin Bieberin taannoinen löytö on 18-vuotias teinitähti Madison Beer, joka on jo villinnyt miljonat nuoret miehet.

Madison Beer on saanut viime aikoina hyvin jalansijaa julkkismarkkinoilla, ja hän julkaisee usein myös näyttäviä kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa.

18-vuotias Madison Beer on amerikkalainen laulaja-näyttelijä, joka nousi tähdeksi Justin Bieberin ylistettyä häntä Twitterissä. Sittemmin nuori kaunotar sai levytyssopimuksen Island Def Jam -levy-yhtiölle. Hän julkaisi uransa alkuvaiheessa YouTubessa omia versioitaan tunnetuista hiteistä, kunnes Bieber näki videon, jossa Madison lauloi Etta Jamesin kappaleen At Last. Beerillä ja Bieberillä on nykyisin sama manageri Scooter Braun.

DEAD MUSIC VIDEO OUT NOW ⚡️ LINK IN BIO

Henkilön Madison Beer (@madisonbeer) jakama julkaisu

⚡️⚡️⚡️⚡️

Henkilön Madison Beer (@madisonbeer) jakama julkaisu

the wanderer

Henkilön Madison Beer (@madisonbeer) jakama julkaisu

Hey

Henkilön Madison Beer (@madisonbeer) jakama julkaisu