Rap-tähti katkaisi jalkansa – 2 Chainz sai ultracoolin pyörätuolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri 2 Chainz loukkaantui äskettäin ikävässä onnettomuudessa, jossa hän katkaisi jalkansa. Mies ei kuitenkaan halunnut keskeyttää parhaillaan käynnissä olevaa kiertuettaan ja pettää siten fanejaan, joten hänelle työstettiin toipumisen ajaksi ultracoolisti tuunattu pyörätuoli.

39-vuotias räppäri ajelee jatkossa esiintymislavoilla ja mahdollisesti niiden ulkopuolellakin uudella pinkki-mustalla pyörätuolilla, jollaista ei ole aiemmin tullut vastaan.

Luonnollisesti menopeliä koristavat TRAP-logot ja siinä on 26-tuumaiset renkaat, joissa on 144 kultaista pinnaa. Näyttävän pyörätuolin suunnitteli ja toteutti Sean Mahaney tiimeineen Seanco Custom Wheelchair -yrityksessä Kaliforniassa.

Splash
Splash